Cum să cureți cele mai murdare obiecte pe care le folosești zilnic

Distribuie

De regulă, cele mai utilizate lucruri de viața de zi cu zi sunt și cele mai murdare. De exemplu, telefonul mobil are mai mulți microbi decât o toaletă publică. Tocmai din acest motiv, e bine să știi cum să-l păstrezi curat. O husă, oricât de bună ar fi, nu îl va păstra veșnic curat. Mai jos, îți arăt cum să-ți păstrezi curate toate obiectele predispuse la murdărie.

Căști (cele care intră în ureche)

La căștile cu capăt de silicon se îndepărtează acel căpăcel de silicon. Îl lași la înmuiat în apă cu săpun. În timp ce căpăcelele stau în apă, te poți ocupa și de căști. Ia o periuță de dinți și șterge ușor căștile. În timp ce faci asta, ține-le cu găurelele în jos, astfel ca toată mizeria să cadă, în loc să intre și mai mult în cască. Ai grijă să lucrezi cât mai fin. Capacele de cauciuc le atașezi după ce sunt complet uscate.

Laptop

Primul lucru pe care trebuie să-l faci e să oprești laptopul și să-l scoți din priză. Apoi pregătește o soluție în care pui jumătate apă și jumătate oțet. Dacă te deranjează mirosul, adaugă doi-trei stropi de săpun, dar nu mai mult de atât. Transferă soluția într-o sticlă cu capăt de spray și apoi pulverizează un pic din soluție pe o cârpă de bumbac. Cârpa trebuie să fie doar un pic umedă, în nici un caz să mustească. Apoi șterge suprafața laptopului.

Tastatura laptopului se poate curăța cu un aspirator care are capete special prevăzute pentru așa ceva. Dacă nu știi sigur că are, nu încerca. O altă variantă este să o cureți cu un bețigaș de ureche pe care l-ai înmuiat în alcool.

Telefon

Telefoanele mobile sunt un pic mai delicate, așa că nu trebuie folosite soluții prea puternice. Poți folosi o soluție cu apă și un pic de detergent de vase. Dacă ai un detergent foarte puternic, folosește mai bine săpun lichid. Apoi pune un pic de soluție pe o cârpă din micro fibră. Cârpa trebuie să fie foarte puțin umedă. Cu ea vei șterge ușor telefonul și husa lui.

Telecomandă

Ai nevoie de o soluție cu apă, oțet și un pic de alcool. Soluția o pulverizezi pe o cârpă cu care ștergi ușor telecomanda. Ca să ajungi între butoane, folosește o periuță de dinți sau un bețigaș de ureche.

Întrerupătoare

Întrerupătoarele pot fi curățate în siguranță, condiția e să nu le stropești cu multă apă. Ai nevoie de aceeași soluție cu jumătate apă și jumătate oțet. La fel, pulverizezi foarte puțin pe cârpă de bumbac și ștergi întrerupătorul ușor.

Distribuie

Loading...
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.