Gabriela Cristea a criticat-o foarte dur pe Viorica Dăncilă

Distribuie

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a criticat look-ul adoptat de premierul Viorica Dăncilă. Invitată la emisiunea online a Cristinei Șișcanu, Gabriela Cristea a comentat pe marginea stilului adoptat de premierul Viorica Dăncilă.

„În primul rând dacă aş fi în locul doamnei Dăncilă m-aş tunde şi aş scăpa de cocul ăla „perfect”. Apoi mi-aş mai da jos din machiajul acela. Este prea mult chiar si pentru televiziune”, a spus Gabriela Cristea, potrivit viva.ro.

La aceeași emisiune online a Cristinei Șișcanu, Gabriela Cristea și-a spus părerea și despre indemnizațiile primite de mămici: „Politicienii de la guvernare spun că au elaborat legea indemnizaţiilor pentru mame după modelul din Austria.

Ştiţi ca mă documentez! Ei bine, acolo mamele pot să lucreze cu jumătate de normă în concediul de creştere a copilului după trei luni, fără să piardă indemnizaţia, deci, despre ce vorbim?

Ca să nu mai spun că, în cazul meu, se suprapun concediile, iar pentru al doilea copil încasez o sumă care n-are nicio legătura cu realitatea”.

Distribuie

Loading...
Loading...