Andra pleacă de la Vocea României

Distribuie

Andra pleacă din juriul show-ului de muzică de la Pro TV, Vocea României. Anunțul a fost făcut chiar de noul jurat, care a mai fost pe scaunele show-ului. Este vorba de Horia Brenciu care revine la Pro TV după o „plimbare” pe la Antena 1.
Deși nu s-au dat explicații din partea Pro TV, referitoare la plecarea Andrei din postul de jurat, gurile rele susțin că încearcă să resusciteze show-ul pentru că nu mai performează în audiențe.
Horia Brenciu Jurat la Vocea României
Într-o postare pe pagina sa de Facebook Horia Brenciu și-a anunțat fanii cu bucurie de întoarcerea la Pro TV. Iată mesajul lasat de Horia Brenciu pe Facebook.

„Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll). Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani.
De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor…
Concurentii mei au câștigat de 2 ori Vocea României si sunt hotărât sa nu mai pierd niciun trofeu. Dacă ma uit la toți anii de televiziune, din 1993 încoace, trag o sigura concluzie: sunt un tip norocos. Recunosc asta! Viața mea e un montagne rousse. Și-mi place. Sper că vă va plăcea și vouă… Ne vedem, așadar, din toamna, la Pro TV.”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

Distribuie

Loading...
Loading...