Ce mari si frumoase s-au facut fetele lui Cristi Chivu!

Distribuie

Au trecut 11 ani de cand Adelina si Cristi Chivu si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu, iar de atunci de foarte putine ori i-am vazut in Romania. Sunt indragostiti ca in prima zi si par sa duca o viata cum oricine viseaza, la Milano.

Loading...

Lucrul pe care l-am dorit întotdeauna a fost să mă căsătoresc, să am o familie și să ținem foarte mult unul la celălalt. Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre și sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă’. Mai am mult de lucru la capitolul romantism. Încerc să corectez acest capitol. Soția mea merită mai mult decât îi ofer’, a declarat Cristi Chivu acum ceva vreme la ‘Vorbește Lumea’ (Pro Tv) despre secretul unui cuplu fericit.

Cum a fost ceruta Adelina de sotie
Într-un interviu pentru VIVA!, Adelina ne-a povestit cum a fost cerută în căsătorie de fotbalist: ‘După un meci, la Milano, ne-am întors la hotel, era destul de târziu, trecut de miezul nopții. Cristi era foarte obosit și, când l-am văzut așezându-se în genunchi, am crezut că are un cârcel sau îl doare ceva. Tot îl întrebam de ce stă în genunchi, să se ridice, că îl dor picioarele. Dar el încerca să-și găsească cuvintele. Mi-a făcut o declarație de dragoste care îmi va rămâne în minte toată viața și a pus apoi „marea întrebare. Eu m-am blocat câteva secunde, nu știam ce se întâmplă, era ceva atât de spontan… Cristi însă m-a trezit din șoc și mi-a zis să spun „da mai repede, că nu mai poate sta în genunchi. A fost foarte emoționant, nu am mai dormit în noaptea aceea.‘

Distribuie

Loading...
Loading...