Magda Vasiliu a dat de PAMANT cu Brigitte si Pastrama: “Un cuplu mai stupid, mai…”

Distribuie

Loading...

Fosta prezentatoare TV n-a mai putut sa se abtina si a spus cat se poate de franc ce parere are despre Brigitte si Florin Pastrama.

Magda Vasiliu, replici acide la adresa lui Brigitte si a lui Florin Pastrama. Fosta prezentatoare a avut o reactie extrem de dura cu privire la controversatul cuplu.

In acest sens, a tinut sa faca o postare pe contul ei de Facebook in care si-a spus parerea dupa ce i-a vazut pe cei doi in cadrul unei emisiuni TV, fiind total surprinsa de ce a putut sa vada.

Magda Vasiliu, replici acide la adresa lui Brigitte si a lui Florin Pastrama

„Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!” Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță…

Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd….

Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro….Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului… Continuăm să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există”… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali…

Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun”oamenii ăștia chiar există”… Acum sunt bine. Am depășit șocul. Am depășit lehamitea și stupoarea… sunt ok.

Până mâine nu mă mai uit la tv , a scris acesta pe social media.

Distribuie

Loading...
Loading...