Un roman din Anglia, mesaj ironic pentru conationalii ramasi acasa: „Nu o sa zic cat am cheltuit pe mancare, pentru ca…”

Distribuie

Loading...

Dinu Sovea, un roman stabilit in Marea Britanie, a ajuns o mica vedeta pe retelele de socializare datorita postarilor lui amuzante despre care multi nu se prind ca sunt, de fapt, niste pamflete in care ironizeaza o anumita categorie de oameni.

Iata una dintre cele mai distribuite postari: „Vineri pe la amiaza cand voi faceati opere de arta cu lopata, eu si bunul meu prieten ne rasfatam papilele gustative cu muschi de vita argentinian, creveti de Sahara si somn oceanic. Acum va intrebam…voi ati facut in 12 ore de munca cat am mancat noi intr-o ora?

Cand spun voi…ma refer la primul 11 al nationalei Romaniei, echipa de titulari…10 magicieni ai lopetii plus soferul pe roaba. Nu o sa zic cat am cheltuit pe mancare, pentru ca sunt simplu si numai marlanii se lauda. Spun doar ca nota a fost mai scumpa decat Samsungul S9 de 1250 lire de pe care va scriu mesajul asta. Va salut si nu uitati sa ramaneti umili… cand vorbiti cu cei ca mine”, a scris Dinu Sovea.

Distribuie

Loading...
Loading...