Mirela Vaida, clipe cumplite din cauza copilului cel mic: „Mă dau de ceasu’ morții”

Distribuie

Loading...

Mirela Vaida trece prin emoții uriașe astăzi. A venit ziua creștinării micuțului Tudor, însă fosta prezentatoare TV se confruntă cu mari probleme, încă de la primele ore ale zilei.

Vedeta a dezvăluit pe pagina sa de socializare ce i s-a întâmplat, dar și cum încearcă să rezolve toate problemele, pentru ca acest eveniment special să fie unul de neuitat.

„Azi il botezam pe Tudor!! Am inceput bine ziua!! Toate neamurile sunt la noi de dimineata!! 😱 Ei au inceput petrecerea, eu ma dau de ceasu’ mortii… Copiii alearga in fundul gol pe afara. Vladimir a dat cu capul intr-un stalp si a facut ditamai cucuiul! 🙈Carla s-a zgariat rau iar Tudor plange ca vrea san..

Bona nu ajunge azi ca a avut o nunta la Suceava azi-noapte si tocmai m-a anuntat ca nu a gasit masina sa se intoarca! 😲 Iar Dj-ul si sunetistul nu-mi raspund.. 😁 Desi la ora 14 incepem treaba.. Speram ca macar biserica sa mai fie acolo!! 🙏Pana la urma, important e sa-l botezam, nu? Doamne-ajuta!!! Va tin la curent!! 🙏”,

a scris Mirela Vaida pe pagina sa de socializare, iar prietenii virtuali i-au urat mult succes pentru a depăși cu bine această zi complicată.

Distribuie

Loading...
Loading...