Nuntă cu ștaif! Andreea Bălan se căsătorește cu George Burcea

Distribuie

Loading...

În tot acest timp, vedeta a documentat toate pregătirile pentru marele eveniment, pe canalul ei de Youtube. Tot acolo a anunțat că va purta nu una, nu două, ci trei rochii de mireasă. ”Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi.”, a mărturisit ea.

Cât despre nași, Monica Davidescu și Aurelian Temișan vor fi cei care îi vor cununa. Ei le-au fost alături și la începutul lunii august, când Andreea și George s-au cununat civil.

Micuța Clara va fi botezată
Ziua de sâmbătă are dublă însemnătate pentru cuplul Andreea Bălan – George Burcea. După ce se vor cununa în fața lui Dumnezeu, cei doi vor asista la botezul micuței Clara. Pregătirile pentru acest eveniment sunt deja pe sfârșite, iar fericiții părinți de-abia așteaptă să-și vadă fiica în rândul celor creștinați.
Într-un episod de vlog, Andreea Bălan a arătat ce tort a ales pentru nunta sa, dar și pentru botezul mezinei sale. Ea a colaborat, la acest capitol, tot cu patiserul care s-a ocupat de botezul primei fiice, Ella.

Meniu nuntă. Andreea Bălan a ales preparatele
Somon în crustă de parmezan și pâine, risotto cu reducție de busuioc proaspat, calamar cubetat și roșii confiate, sfere moleculare din brânză gorgonzola si pulbere de prosecco sau guacamole cu scalie crocanta din prosciutto, sunt doar câteva dintre preparatele alese de Andreea Bălan și soțul ei pentru invitații lor. Meniul ales de Andreea si George include atât preparate tradiționale românești, reinterpretate într-un stil propriu, cât și preparate cu influențe din gastronomia italiană, spaniolă sau franceză.

Distribuie

Loading...
Loading...