GEORGE BURCEA, DIN NOU ACASĂ LA ANDREEA BĂLAN?! CE STORY A PUBLICAT ACTORUL ÎN WEEKEND

Distribuie

Ruptura dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a produs, în urmă cu mai bine de două luni, atunci când actorul a părăsit căminul conjugal. Ambii își doresc să păstreze pe viitor o relație bună, în special de dragul fiicelor lor, Ella și Clara.

De altfel, actorul, atunci când timpul îi permite, merge să le viziteze pe micuțe, care au rămas în grija artistei.

Recent, George Burcea a postat un story în care apare alături de una dintre fetițe, după toate probabilitățile la reședința Andreei Bălan. Imediat, fanii lor s-au întrebat dacă lucrurile dintre ei au revenit la normal, având în vedere că, în ultimele săptămâni, cei doi s-au atacat reciproc, în special în mediul online.

Dacă ținem cont de story-ul postat de George Burcea în cursul zilei de sâmbătă, cel mai probabil realizat acasă la Andreea Bălan, putem trage concluzia că situația s-a mai liniștit, însă adevărul îl știu, cu siguranță, doar ei doi.

 

Loading...

La vară, primul termen al divorțului
Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea este iminent și va avea loc la scurt timp după ce România va depăși criza pandemică. Potrivit spuselor artistei, primul termen al procesului ar urma să aibă loc la vară.

Distribuie

Loading...
Loading...