Noi dezvăluiri în cazul sopraniei Macsim Nicoară. Ce s-a întâmplat de fapt în seara tragediei

Distribuie

Mezzosoprana Maria Nicoară, de la Opera Română din Iași, se află în continuare la spital în stare gravă, după ce pe 9 mai ar fi căzut pe scările din propria locuință.

Rănile pe care artista le avea, i-a determinat pe medici să alerteze autoritățile care au început cercetările, sub conducerea unui procuror criminalist, pentru tentativă de omor.

Ce s-a întâmplat de fapt în seara tragediei
Soțul artistei, Codrin Nicoară este moment singurul care se afla în casă în momentul tragediei, iar anchetatorii l-au audiat deja în calitate de martor.

Tot el a găsit-o pe soprană căzută la capătul scărilor, și cel care a ținut-o în pat timp de 8 ore, în loc să sune la 112. Toate informațiile oferite presei, au fost date de avocatul bărbatului, iar acest lucru a trezit suspiciuni.

Loading...

PotrivitEvz.ro, soțul sopranei Maria Nicoară nu s-a interesat de starea artistei în prima zi, chiar dacă aceasta intrase în comă de gradul IV. Nici măcar soara ei, care este de meserie doctor, nu a întrebat medicii de starea ei.

Ciudat este însă, faptul că, imediat după ce femeia a ajuns în stare critică la spital, bărbatul și-a luat un avocat care să-l apere.

Avocatul cu două declarații contradictorii
Andrei Hoga este avocatul lui Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei. Apărarea a declarat pentru ziaruldeiași.ro, că cei doi soți au băut împreună alcool,
“În seara respectivă, cei doi soți au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, doamnei i s-a făcut rău, a vomat și a căzut pe scări de la etaj”.

Totodată, acesta a precizat că soacra a ajutat-o pe soprană să se așeze confortabil, ceea ce înseamnă că ea se afla în casă în momentul producerii tragediei.

În cea de-a doua declarație oferită de avocat, acesta menționează că cei doi soți au petrecut, dar nu împreunp, ci separat. După ce a victima a căzut, soțul a crezut că situația nu este atât de gravă, iar după 8 ore a decis să o sune pe mama sa să vină la ei.

Declarațiile avocatului se contrazic, motiv pentru care s-ar putea înțelege că soțul artistei ar avea ceva de ascuns.

Cele trei persoane implicate în tragedia sopranei Maria Nicoară
Potrivit colegilor artistei, Maria Nicoară era genul de persoană restrasă, care își respecta programul de la repetiții și care iubea ceea ce face.

În legătură cu faptul că artista ar consuma alcool, colegii acesteia susțin că nu au văzut-o niciodată mahmură sau mirosind a alcool.

Se pare însă, că în ultima perioadă soprana părea abătută, și le-a spus unora că nu este fericită în căsătorie, și se gândea la un posibil divorț, dar frica de soțul ei, o oprea să ia această decizie.

Potrivit surselor, artista nu era la prima căsnicie, iar actualul soț este mai mic cu 11 ani decât ea.

Codrin Nicoară, soțul sopranei a fost cadru didactic la Conservatorul din Iași, dar în urmă cu șapte ani, a fost dat afară pentru că nu a reușit să-și dea doctoratul. Conform unor surse, acesta este foarte atașat de mama sa, iar din declarația lui, cei doi soți nu împărțeau același pat, artista dormea la etaj, iar el la parter.

Viorica Nicoară, soacra artistei, este cea de-a treia persoană care participă la tragedie. Momentan nu se știe exact când aceasta a ajuns la casa celor doi soți și în ce stare era victima când a sosit.

Viorica Nicoară, este medic ginecolog, iar în 2002 a fost implicată într-un scandal, după ce o pacientă a acuzat-o că i-a uitat o fașă în burtă. Până la urmă, această situația a fost mușamalizată , iar Viorica Nicoară a a continuat să profeseze.

Distribuie

Loading...
Loading...